Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát Aladár)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie16 633 kJ /
3 975 kcal
Bílkoviny140,88 g
– z toho živočišné bílkoviny121,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny19,08 g
Tuky300,24 g
– nasycené55,14 g
– nenasycené204,13 g
–– mononenasycené79,64 g
–– polynenasycené124,50 g
––– omega 33,13 g
Vláknina22,42 g
Cholesterol 2,98 g
Sodík 3,87 g
Sůl10,70 g
Sacharidy166,20 g
– cukry7,50 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
10 10 vajec Vejce slepičí 700 g
2 2 rajčata Rajče červené čerstvé 120 g
200 g 200 g mražené mexické zeleniny ( hrášok, kukuřice, kapia ) Kukuřice mražená 200 g
100 g 100 g uzeného sýra Eidam 30% t. v s. uzený 100 g
250 g 250 g jogurtové tatarky Tatarská omáčka 250 g
2 2 okurky mini Okurka salátová čerstvá
sůl Sůl mořská
list list salátu Salát hlávkový čerstvý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.