Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát Aladár)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 16 633 kJ / 3 975 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 140,88 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 19,08 g |
Tuky | 300,24 g |
– nasycené | 55,14 g |
– nenasycené | 204,13 g |
–– mononenasycené | 79,64 g |
–– polynenasycené | 124,50 g |
––– omega 3 | 3,13 g |
Vláknina | 22,42 g |
Cholesterol | 2,98 g |
Sodík | 3,87 g |
Sůl | 10,70 g |
Sacharidy | 166,20 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10 10 vajec | Vejce slepičí | 700 g |
2 2 rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
200 g 200 g mražené mexické zeleniny ( hrášok, kukuřice, kapia ) | Kukuřice mražená | 200 g |
100 g 100 g uzeného sýra | Eidam 30% t. v s. uzený | 100 g |
250 g 250 g jogurtové tatarky | Tatarská omáčka | 250 g |
2 2 okurky mini | Okurka salátová čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
list list salátu | Salát hlávkový čerstvý |