Nutriční hodnoty (Jablkový křen)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 509 kJ / 2 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,00 g |
Tuky | 4,27 g |
– nasycené | 1,33 g |
– nenasycené | 2,13 g |
–– mononenasycené | 0,33 g |
–– polynenasycené | 1,80 g |
––– omega 3 | 0,27 g |
Vláknina | 33,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 916 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 534,00 g |
– cukry | 504,53 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg jablek | Jablko čerstvé | 1000 g |
200 g 200 g křenu | Křen čerstvý | 200 g |
100 ml 100 ml octa | Ocet lihový | 100 ml |
400 g 400 g cukru krupice | Cukr bílý | 400 g |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |