Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablkový křen)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 509 kJ /
2 273 kcal
Bílkoviny8,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,00 g
Tuky4,27 g
– nasycené1,33 g
– nenasycené2,13 g
–– mononenasycené0,33 g
–– polynenasycené1,80 g
––– omega 30,27 g
Vláknina33,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 916 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy534,00 g
– cukry504,53 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
200 g 200 g křenu Křen čerstvý 200 g
100 ml 100 ml octa Ocet lihový 100 ml
400 g 400 g cukru krupice Cukr bílý 400 g
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.