Nutriční hodnoty (Křenové zelí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 814 kJ / 4 019 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,00 g |
Tuky | 207,20 g |
– nasycené | 15,75 g |
– nenasycené | 182,15 g |
–– mononenasycené | 126,95 g |
–– polynenasycené | 55,20 g |
––– omega 3 | 16,40 g |
Vláknina | 104,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 21,55 g |
Sůl | 50,00 g |
Sacharidy | 443,00 g |
– cukry | 344,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2,5 kg 2,5 kg zelí | Zelí bílé čerstvé | 2500 g |
500 g 500 g cibule | Cibule čerstvá | 500 g |
250 g 250 g křenu | Křen čerstvý | 250 g |
250 g 250 g cukru | Cukr bílý | 250 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
400 ml 400 ml octa | Ocet lihový | 400 ml |
1/2 balíčku 1/2 balíčku konzervantu Deko | Sůl mořská | 50 g |