Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křenové zelí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 814 kJ /
4 019 kcal
Bílkoviny52,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,00 g
Tuky207,20 g
– nasycené15,75 g
– nenasycené182,15 g
–– mononenasycené126,95 g
–– polynenasycené55,20 g
––– omega 316,40 g
Vláknina104,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21,55 g
Sůl50,00 g
Sacharidy443,00 g
– cukry344,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2,5 kg 2,5 kg zelí Zelí bílé čerstvé 2500 g
500 g 500 g cibule Cibule čerstvá 500 g
250 g 250 g křenu Křen čerstvý 250 g
250 g 250 g cukru Cukr bílý 250 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
400 ml 400 ml octa Ocet lihový 400 ml
1/2 balíčku 1/2 balíčku konzervantu Deko Sůl mořská 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.