Nutriční hodnoty (Chléb s rajčatovým protlakem a olivami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 636 kJ / 2 064 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,60 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 59,60 g |
Tuky | 44,33 g |
– nasycené | 7,74 g |
– nenasycené | 33,56 g |
–– mononenasycené | 24,57 g |
–– polynenasycené | 8,99 g |
––– omega 3 | 0,47 g |
Vláknina | 36,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,35 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 338,29 g |
– cukry | 36,80 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
140 ml 140 ml vody | Voda | 140 ml |
140 ml 140 ml rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 140 g |
400 g 400 g hrubé světlé mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
1 sáček 1 sáček sušených kvasnic | Droždí sušené | 23 g |
0,5 lžičky 0,5 lžičky cukru | Cukr bílý | 2.5 g |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
2 lžíce 2 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 22 ml |
100 g 100 g černých oliv nebo zelených oliv | Olivy čerstvé zralé | 100 g |
2 lžíce 2 lžíce Oregana | Oregano sušené | 30 g |