Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie15 450 kJ /
3 693 kcal
Bílkoviny70,89 g
– z toho živočišné bílkoviny22,61 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,28 g
Tuky93,67 g
– nasycené15,36 g
– nenasycené70,79 g
–– mononenasycené49,13 g
–– polynenasycené21,66 g
––– omega 35,29 g
Vláknina29,15 g
Cholesterol 528 mg
Sodík 725 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy504,77 g
– cukry218,02 g
––– laktóza6,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky (230 g) Mouka pšeničná polohrubá 375 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku podmáslí Podmáslí 125 g
2/3 hrnku 2/3 hrnku cukru krupice (170 g) Cukr bílý 166.6666716337204 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje Olej řepkový 62.5 ml
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
1 lžička 1 lžička citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
20 ml 20 ml rumu Rum 20 ml
2 lžíce 2 lžíce kakaa (nemusí být) Kakao prášek 50 g
1 1 jablko Jablko čerstvé 150 g
1 1 banán (menší) Banán čerstvý 90 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
tuk na vymazání Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.