Nutriční hodnoty (Podzimní bábovka s podmáslím a ovocem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 450 kJ / 3 693 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,89 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 22,61 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,28 g |
Tuky | 93,67 g |
– nasycené | 15,36 g |
– nenasycené | 70,79 g |
–– mononenasycené | 49,13 g |
–– polynenasycené | 21,66 g |
––– omega 3 | 5,29 g |
Vláknina | 29,15 g |
Cholesterol | 528 mg |
Sodík | 725 mg |
Sůl | 1,42 g |
Sacharidy | 504,77 g |
– cukry | 218,02 g |
––– laktóza | 6,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 hrnku 1,5 hrnku polohrubé mouky (230 g) | Mouka pšeničná polohrubá | 375 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku podmáslí | Podmáslí | 125 g |
2/3 hrnku 2/3 hrnku cukru krupice (170 g) | Cukr bílý | 166.6666716337204 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje | Olej řepkový | 62.5 ml |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
1 lžička 1 lžička citronové kůry | Citronová kúra čerstvá | 5 g |
20 ml 20 ml rumu | Rum | 20 ml |
2 lžíce 2 lžíce kakaa (nemusí být) | Kakao prášek | 50 g |
1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
1 1 banán (menší) | Banán čerstvý | 90 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
tuk na vymazání | Margarín | |
hrubá mouka na vysypání | Mouka pšeničná hrubá |