Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Buchta *TANG*)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie15 306 kJ /
3 658 kcal
Bílkoviny58,44 g
– z toho živočišné bílkoviny38,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,32 g
Tuky133,98 g
– nasycené15,64 g
– nenasycené104,52 g
–– mononenasycené74,80 g
–– polynenasycené29,72 g
––– omega 38,32 g
Vláknina6,80 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 571 mg
Sůl1,90 g
Sacharidy551,30 g
– cukry328,90 g
––– laktóza4,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
100 ml 100 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 100 ml
2 2 zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12%
1 1 šlehačka Šlehačka 35%
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 l 1 l vody Voda 1000 ml
120 g 120 g cukru Cukr bílý 120 g
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
2 2 citronové tangy

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.