Nutriční hodnoty (Těstovinová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 13 028 kJ / 3 114 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 192,42 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 140,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 51,75 g |
Tuky | 120,74 g |
– nasycené | 57,93 g |
– nenasycené | 45,79 g |
–– mononenasycené | 38,59 g |
–– polynenasycené | 7,21 g |
––– omega 3 | 1,01 g |
Vláknina | 19,15 g |
Cholesterol | 1,46 g |
Sodík | 4,83 g |
Sůl | 11,84 g |
Sacharidy | 304,78 g |
– cukry | 45,40 g |
––– laktóza | 28,20 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g těstovin | Těstoviny pšeničné | 350 g |
250 g 250 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 250 g |
200 g 200 g sýra Eidam Gouda, nebo podle chuti | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
300 g 300 g mraženého listového špenátu | Špenát mražený | 300 g |
10 10 žampionů | Žampion čerstvý | |
3 3 lahůdkové cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1/2 1/2 větší žluté papriky | Paprika žlutá čerstvá | 75 g |
1/2 1/2 červené papriky | Paprika červená čerstvá | 75 g |
400 g 400 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 400 ml |
4 4 vejce (když jsou menší, tak 5) | Vejce slepičí | 280 g |
olivový olej | Olej olivový | |
sůl | Sůl mořská | |
italské bylinky | Provensálské koření | |
koření velenka | Kořenící směs sypká | |
kouřová sůl (nemusí být) | Sůl mořská | |
ztužený tuk | Margarín | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná |