Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Feijoada (černé fazole s dušeným masem))

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 045 kJ /
2 640 kcal
Bílkoviny217,72 g
– z toho živočišné bílkoviny149,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny67,82 g
Tuky126,72 g
– nasycené36,63 g
– nenasycené88,42 g
–– mononenasycené59,98 g
–– polynenasycené28,45 g
––– omega 33,69 g
Vláknina102,16 g
Cholesterol 766 mg
Sodík 2,43 g
Sůl5,60 g
Sacharidy108,00 g
– cukry10,48 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
0,3 kg 0,3 kg černých fazolí (ty jsem nesehnal tak jsem je nahradil fazolí červenou) Fazole černé oko 300.00001192092896 g
0,3 kg 0,3 kg uzeného vepřového kolena či hlavy Vepřové koleno bez kosti 300.00001192092896 g
150 g 150 g klobása „calabresa“ (lze ji nahradit ostrou paprikovou klobáskou) Klobása 150 g
100 g 100 g "PAIO" klobása (uzená klobáska z vepřové panenky) Klobása 100 g
0,3 kg 0,3 kg hovězího předního masa Hovězí plec 300.00001192092896 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 nakrájená cibule Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky drceného česneku Česnek čerstvý 14 g
bobkový list Bobkový list sušený
petrželka Petržel nať čerstvá
jarní cibulka Cibulka jarní čerstvá
sůl Sůl mořská
černý pepř podle chuti Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.