Nutriční hodnoty (Feijoada (černé fazole s dušeným masem))
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 045 kJ / 2 640 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 217,72 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 149,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 67,82 g |
Tuky | 126,72 g |
– nasycené | 36,63 g |
– nenasycené | 88,42 g |
–– mononenasycené | 59,98 g |
–– polynenasycené | 28,45 g |
––– omega 3 | 3,69 g |
Vláknina | 102,16 g |
Cholesterol | 766 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 5,60 g |
Sacharidy | 108,00 g |
– cukry | 10,48 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
0,3 kg 0,3 kg černých fazolí (ty jsem nesehnal tak jsem je nahradil fazolí červenou) | Fazole černé oko | 300.00001192092896 g |
0,3 kg 0,3 kg uzeného vepřového kolena či hlavy | Vepřové koleno bez kosti | 300.00001192092896 g |
150 g 150 g klobása „calabresa“ (lze ji nahradit ostrou paprikovou klobáskou) | Klobása | 150 g |
100 g 100 g "PAIO" klobása (uzená klobáska z vepřové panenky) | Klobása | 100 g |
0,3 kg 0,3 kg hovězího předního masa | Hovězí plec | 300.00001192092896 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 nakrájená cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 stroužky 2 stroužky drceného česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
bobkový list | Bobkový list sušený | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
jarní cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
černý pepř podle chuti | Pepř černý |