Nutriční hodnoty (Červené zelí vařené v uzeném vývaru)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 188 kJ / 45 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,07 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,18 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 7 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,40 g |
– cukry | 4,34 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
Uzené kosti | Kost vepřová | |
1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
2 kuličky 2 kuličky jalovce | Jalovec sušený | |
kmín | Kmín | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
červené zelí v sáčku sáčku | Zelí červené čerstvé |