Nutriční hodnoty (Vepřové roládky s rybízovou marmeládou a celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 563 kJ / 1 569 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 262,44 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 253,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,08 g |
Tuky | 42,19 g |
– nasycené | 11,00 g |
– nenasycené | 21,36 g |
–– mononenasycené | 16,85 g |
–– polynenasycené | 4,50 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 28,55 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 1,46 g |
Sůl | 3,19 g |
Sacharidy | 21,70 g |
– cukry | 11,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1200 g 1200 g vepřového masa | Vepřová kýta | 1200 g |
1 1 větší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
limetková šťáva | Šťáva z limetky | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
trochu trochu cukru krupice | Cukr bílý | |
1 kostka 1 kostka Masoxu nebo zeleninového bujonu | Bujón hovězí | 10 g |
olej nebo sádlo na osmažení cibule a masa | Olej řepkový | |
plátek plátek másla na zjemnění šťávy | Máslo kravské |