Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Panenka marinovaná v balzamiku s brokolicí a žlutou mrkví)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 394 kJ /
2 006 kcal
Bílkoviny186,82 g
– z toho živočišné bílkoviny182,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,42 g
Tuky76,20 g
– nasycené13,28 g
– nenasycené54,34 g
–– mononenasycené45,86 g
–– polynenasycené8,48 g
––– omega 30,26 g
Vláknina3,24 g
Cholesterol 384 mg
Sodík 546 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy141,65 g
– cukry99,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g vepřové panenky Vepřová panenka 800 g
2 balení 2 balení mražené směsi brokolice a žluté mrkve Findus Mrkev žlutá čerstvá
4 lžíce 4 lžíce balzamikového octa Ocet balsamikový bílý 80 ml
3-4 lžíce 3-4 lžíce tekutého medu Med nepasterovaný 126 g
4 lžíce 4 lžíce extra virgin olivového oleje Olej olivový 44 ml
2 lžíce 2 lžíce čerstvé bazalky nebo mražené bazalky Bazalka čerstvá 30 g
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice Hořčice dijonská 6 g
máslo Máslo kravské
černý pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
2 lžičky 2 lžičky hoi sin omáčky Sójová omáčka Tamari

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.