Nutriční hodnoty (Panenka marinovaná v balzamiku s brokolicí a žlutou mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 394 kJ / 2 006 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 186,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 182,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,42 g |
Tuky | 76,20 g |
– nasycené | 13,28 g |
– nenasycené | 54,34 g |
–– mononenasycené | 45,86 g |
–– polynenasycené | 8,48 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 3,24 g |
Cholesterol | 384 mg |
Sodík | 546 mg |
Sůl | 1,16 g |
Sacharidy | 141,65 g |
– cukry | 99,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 800 g |
2 balení 2 balení mražené směsi brokolice a žluté mrkve Findus | Mrkev žlutá čerstvá | |
4 lžíce 4 lžíce balzamikového octa | Ocet balsamikový bílý | 80 ml |
3-4 lžíce 3-4 lžíce tekutého medu | Med nepasterovaný | 126 g |
4 lžíce 4 lžíce extra virgin olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
2 lžíce 2 lžíce čerstvé bazalky nebo mražené bazalky | Bazalka čerstvá | 30 g |
1 lžička 1 lžička dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
máslo | Máslo kravské | |
černý pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
2 lžičky 2 lžičky hoi sin omáčky | Sójová omáčka Tamari |