Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Podzimní václavkový hrnec)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 968 kJ /
948 kcal
Bílkoviny8,50 g
– z toho živočišné bílkoviny3,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,00 g
Tuky85,00 g
– nasycené41,20 g
– nenasycené42,70 g
–– mononenasycené36,10 g
–– polynenasycené6,60 g
––– omega 30,10 g
Vláknina14,50 g
Cholesterol 70 mg
Sodík 2,00 g
Sůl5,00 g
Sacharidy30,10 g
– cukry20,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g podpňoviek (václaviek )
5 5 zemiakov
100 g 100 g údenej slaniny Špek 100 g
1 1 veľká cibuľa Cibule čerstvá
500 g 500 g miešanej zeleniny (akákoľvek podľa chuti ) Mrkev čerstvá 500 g
2 2 lyžice paradajkového pretlaku
soľ Sůl mořská
mleté čierne korenie Pepř černý mletý
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.