Nutriční hodnoty (Podzimní václavkový hrnec)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 968 kJ / 948 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 85,00 g |
– nasycené | 41,20 g |
– nenasycené | 42,70 g |
–– mononenasycené | 36,10 g |
–– polynenasycené | 6,60 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 14,50 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 2,00 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 30,10 g |
– cukry | 20,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g podpňoviek (václaviek ) | ||
5 5 zemiakov | ||
100 g 100 g údenej slaniny | Špek | 100 g |
1 1 veľká cibuľa | Cibule čerstvá | |
500 g 500 g miešanej zeleniny (akákoľvek podľa chuti ) | Mrkev čerstvá | 500 g |
2 2 lyžice paradajkového pretlaku | ||
soľ | Sůl mořská | |
mleté čierne korenie | Pepř černý mletý | |
pažitka | Pažitka čerstvá |