Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Suki-Yaki)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 457 kJ /
348 kcal
Bílkoviny53,68 g
– z toho živočišné bílkoviny44,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny9,38 g
Tuky4,97 g
– nasycené1,65 g
– nenasycené2,31 g
–– mononenasycené1,77 g
–– polynenasycené0,54 g
––– omega 30,20 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 95 mg
Sodík 137 mg
Sůl0,24 g
Sacharidy15,30 g
– cukry6,60 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g libového vepřového masa Vepřová kýta 100 g
100 g 100 g kuřecího masa Kuře prso 100 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
kousek kousek pórku Pórek čerstvý
300 g 300 g žampiónů Žampion čerstvý 300 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
sojová omáčka Sójová omáčka Tamari
bílé víno Víno bílé suché
zelená paprika Paprika zelená čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.