Nutriční hodnoty (Suki-Yaki)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 457 kJ / 348 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,68 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 9,38 g |
Tuky | 4,97 g |
– nasycené | 1,65 g |
– nenasycené | 2,31 g |
–– mononenasycené | 1,77 g |
–– polynenasycené | 0,54 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 16,20 g |
Cholesterol | 95 mg |
Sodík | 137 mg |
Sůl | 0,24 g |
Sacharidy | 15,30 g |
– cukry | 6,60 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g libového vepřového masa | Vepřová kýta | 100 g |
100 g 100 g kuřecího masa | Kuře prso | 100 g |
kousek kousek celeru | Celer bulva čerstvá | |
kousek kousek pórku | Pórek čerstvý | |
300 g 300 g žampiónů | Žampion čerstvý | 300 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
sojová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
bílé víno | Víno bílé suché | |
zelená paprika | Paprika zelená čerstvá |