Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňovo-bramborové pyré se zázvorem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 076 kJ /
735 kcal
Bílkoviny22,37 g
– z toho živočišné bílkoviny6,87 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,50 g
Tuky12,70 g
– nasycené7,80 g
– nenasycené3,88 g
–– mononenasycené3,55 g
–– polynenasycené0,33 g
––– omega 30,10 g
Vláknina26,00 g
Cholesterol 38 mg
Sodík 115 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy120,88 g
– cukry24,88 g
––– laktóza9,88 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g dýně (nejlépe hokaido) Dýně čerstvá 500 g
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
šťáva z čerstvého zázvoru (zhruba 2 cm kousek) Zázvor čerstvý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.