Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Špenátová polévka s mrkví a sýrovými noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 502 kJ /
359 kcal
Bílkoviny26,76 g
– z toho živočišné bílkoviny24,26 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,50 g
Tuky18,67 g
– nasycené5,79 g
– nenasycené8,25 g
–– mononenasycené6,56 g
–– polynenasycené1,70 g
––– omega 30,07 g
Vláknina3,35 g
Cholesterol 530 mg
Sodík 511 mg
Sůl1,16 g
Sacharidy19,33 g
– cukry4,98 g
––– laktóza0,97 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 listový špenát mražený (protlak ochucený) Špenát mražený
2 2 větší mrkve Mrkev čerstvá 100 g
máslo Máslo kravské
mouka Mouka pšeničná hladká
bujón Bujón hovězí
sůl Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 trojúhelník 1 trojúhelník šunkového sýru Sýr kravský tvrdý 30% 12 g
1 trojúhelník 1 trojúhelník smetanového sýru Sýr tavený 12 g
1 lžíce 1 lžíce dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 15 g
hladká mouka na dohuštění Mouka pšeničná hladká
pažitka Pažitka čerstvá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.