Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jidáše)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 15

Energie11 396 kJ /
2 724 kcal
Bílkoviny80,84 g
– z toho živočišné bílkoviny24,54 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,30 g
Tuky71,38 g
– nasycené19,25 g
– nenasycené44,09 g
–– mononenasycené30,03 g
–– polynenasycené14,06 g
––– omega 30,80 g
Vláknina18,36 g
Cholesterol 700 mg
Sodík 727 mg
Sůl1,74 g
Sacharidy430,32 g
– cukry73,09 g
––– laktóza12,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
42 g 42 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 42 g
250 ml 250 ml mléka (dle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
50 g 50 g cukru Cukr bílý 50 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
70 g 70 g másla (nebo Hery) Máslo kravské 70 g
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 vejce na potření Vejce slepičí 70 g
med Med nepasterovaný

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.