Nutriční hodnoty (Jidáše)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 15
Energie | 11 396 kJ / 2 724 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,54 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,30 g |
Tuky | 71,38 g |
– nasycené | 19,25 g |
– nenasycené | 44,09 g |
–– mononenasycené | 30,03 g |
–– polynenasycené | 14,06 g |
––– omega 3 | 0,80 g |
Vláknina | 18,36 g |
Cholesterol | 700 mg |
Sodík | 727 mg |
Sůl | 1,74 g |
Sacharidy | 430,32 g |
– cukry | 73,09 g |
––– laktóza | 12,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
42 g 42 g čerstvého droždí | Droždí pekařské lisované | 42 g |
250 ml 250 ml mléka (dle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
50 g 50 g cukru | Cukr bílý | 50 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
70 g 70 g másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 70 g |
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 vejce na potření | Vejce slepičí | 70 g |
med | Med nepasterovaný |