Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová směs Botaniko)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 535 kJ /
1 562 kcal
Bílkoviny126,41 g
– z toho živočišné bílkoviny121,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,41 g
Tuky106,42 g
– nasycené63,95 g
– nenasycené36,43 g
–– mononenasycené32,15 g
–– polynenasycené4,28 g
––– omega 30,98 g
Vláknina13,63 g
Cholesterol 492 mg
Sodík 1,26 g
Sůl3,10 g
Sacharidy19,13 g
– cukry14,55 g
––– laktóza7,25 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g vepřové panenky Vepřová panenka 400 g
200 g 200 g zelených fazolových lusků (čerstvé či mražené) Fazolky čerstvé 200 g
200 ml 200 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 200 ml
100 g 100 g ementálu Ementál 100 g
hrst hrst čerstvých nasekaných bylinek (hladkolisté petrželky, pažitky a libečku) Petržel nať čerstvá
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžička 1 lžička granulovaného česneku Česnek sušený 5 g
olivový olej Olej olivový
čerstvě drcený černý pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.