Nutriční hodnoty (Vepřová směs Botaniko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 535 kJ / 1 562 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,41 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 121,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,41 g |
Tuky | 106,42 g |
– nasycené | 63,95 g |
– nenasycené | 36,43 g |
–– mononenasycené | 32,15 g |
–– polynenasycené | 4,28 g |
––– omega 3 | 0,98 g |
Vláknina | 13,63 g |
Cholesterol | 492 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 3,10 g |
Sacharidy | 19,13 g |
– cukry | 14,55 g |
––– laktóza | 7,25 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 400 g |
200 g 200 g zelených fazolových lusků (čerstvé či mražené) | Fazolky čerstvé | 200 g |
200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
100 g 100 g ementálu | Ementál | 100 g |
hrst hrst čerstvých nasekaných bylinek (hladkolisté petrželky, pažitky a libečku) | Petržel nať čerstvá | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžička 1 lžička granulovaného česneku | Česnek sušený | 5 g |
olivový olej | Olej olivový | |
čerstvě drcený černý pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |