Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Francouzská toastová pikantní pečená jablka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 320 kJ /
1 271 kcal
Bílkoviny33,81 g
– z toho živočišné bílkoviny12,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,06 g
Tuky15,87 g
– nasycené5,34 g
– nenasycené5,98 g
–– mononenasycené2,94 g
–– polynenasycené3,03 g
––– omega 30,08 g
Vláknina19,20 g
Cholesterol 23 mg
Sodík 2,07 g
Sůl5,13 g
Sacharidy238,75 g
– cukry139,20 g
––– laktóza18,38 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
375 ml 375 ml polotučného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 375 ml
250 ml 250 ml bílků Vaječný bílek
2 lžíce 2 lžíce medu Med nepasterovaný 72 g
1 lžičku 1 lžičku vanilkové esence Aroma vanilkové 5 ml
1/8 lžičky 1/8 lžičky soli Sůl mořská 1 g
250 g 250 g nakrájeného toastového chleba Toast pšeničný tmavý 250 g
1 1 jablko (nakrájeného na kostičky - 125 g) Jablko čerstvé 150 g
45 g 45 g rozinek ) Rozinky 45 g
1 KL 1 KL mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
2 lžičky 2 lžičky moučkového cukru Cukr bílý 10 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.