Nutriční hodnoty (Knedlík ke zvěřině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 399 kJ / 2 007 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,18 g |
Tuky | 72,59 g |
– nasycené | 30,39 g |
– nenasycené | 35,65 g |
–– mononenasycené | 27,09 g |
–– polynenasycené | 8,56 g |
––– omega 3 | 0,42 g |
Vláknina | 18,80 g |
Cholesterol | 569 mg |
Sodík | 1,50 g |
Sůl | 3,53 g |
Sacharidy | 270,40 g |
– cukry | 21,70 g |
––– laktóza | 4,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 rohlíky (2 dny staré) | Rohlík pšeničný bílý | 172 g |
1 dl 1 dl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 50 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
petrželová nať | Petržel nať čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
slanina | Špek |