Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Božtěšický koláč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie17 600 kJ /
4 207 kcal
Bílkoviny77,36 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny60,00 g
Tuky96,12 g
– nasycené23,59 g
– nenasycené65,00 g
–– mononenasycené43,70 g
–– polynenasycené21,30 g
––– omega 31,31 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 482 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy749,00 g
– cukry312,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/4 l 1/4 l vody Voda 250 ml
200 g 200 g cukru Cukr bílý 200 g
125 g 125 g Hery (1/2 kostky) Margarín 125 g
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
špetka špetka soli Sůl mořská
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
čerstvé jahody Jahody čerstvé
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
100 g 100 g cukru či dle chuti Cukr bílý 100 g
olej nebo máslo Olej řepkový
tuk Margarín
mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.