Nutriční hodnoty (Božtěšický koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 17 600 kJ / 4 207 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,36 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 60,00 g |
Tuky | 96,12 g |
– nasycené | 23,59 g |
– nenasycené | 65,00 g |
–– mononenasycené | 43,70 g |
–– polynenasycené | 21,30 g |
––– omega 3 | 1,31 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 518 mg |
Sodík | 482 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 749,00 g |
– cukry | 312,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/4 l 1/4 l vody | Voda | 250 ml |
200 g 200 g cukru | Cukr bílý | 200 g |
125 g 125 g Hery (1/2 kostky) | Margarín | 125 g |
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
čerstvé jahody | Jahody čerstvé | |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
100 g 100 g cukru či dle chuti | Cukr bílý | 100 g |
olej nebo máslo | Olej řepkový | |
tuk | Margarín | |
mouka | Mouka pšeničná hladká |