Nutriční hodnoty (Václavková směs s cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 077 kJ / 257 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 17,08 g |
Tuky | 1,67 g |
– nasycené | 1,08 g |
– nenasycené | 0,49 g |
–– mononenasycené | 0,19 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 27,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 52 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 31,30 g |
– cukry | 12,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g václavek | Václavka čerstvá | 500 g |
1 1 cuketa (asi 20 cm dlouhá) | Cuketa čerstvá | 100 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
olej | Olej řepkový |