Nutriční hodnoty (Balíčky z václavek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 058 kJ / 1 448 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,85 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 32,85 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 38,00 g |
Tuky | 27,08 g |
– nasycené | 13,23 g |
– nenasycené | 10,21 g |
–– mononenasycené | 8,04 g |
–– polynenasycené | 2,16 g |
––– omega 3 | 0,26 g |
Vláknina | 53,08 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 1,22 g |
Sůl | 2,71 g |
Sacharidy | 207,18 g |
– cukry | 21,54 g |
––– laktóza | 6,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
8 listů 8 listů zelí | Zelí bílé čerstvé | |
1 kg 1 kg brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 1000 g |
500 g 500 g Václavek | Václavka čerstvá | 500 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
1/4 1/4 květáku | Květák čerstvý | |
hrst hrst ovesných vloček | Vločky ovesné | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 lžička 1 lžička tymiánu | Tymián sušený | 5 g |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
100 g 100 g strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
0,25 l 0,25 l rajčatového pyré | Pyré z červených rajčat | |
0,25 l 0,25 l vývaru | Vývar hovězí | 250 ml |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |