Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Balíčky z václavek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 058 kJ /
1 448 kcal
Bílkoviny70,85 g
– z toho živočišné bílkoviny32,85 g
– z toho rostlinné bílkoviny38,00 g
Tuky27,08 g
– nasycené13,23 g
– nenasycené10,21 g
–– mononenasycené8,04 g
–– polynenasycené2,16 g
––– omega 30,26 g
Vláknina53,08 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 1,22 g
Sůl2,71 g
Sacharidy207,18 g
– cukry21,54 g
––– laktóza6,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
8 listů 8 listů zelí Zelí bílé čerstvé
1 kg 1 kg brambor uvařených ve slupce Brambor zimní 1000 g
500 g 500 g Václavek Václavka čerstvá 500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
1/4 1/4 květáku Květák čerstvý
hrst hrst ovesných vloček Vločky ovesné
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 lžička 1 lžička tymiánu Tymián sušený 5 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
100 g 100 g strouhaného sýra Sýr kravský tvrdý 30% 100 g
0,25 l 0,25 l rajčatového pyré Pyré z červených rajčat
0,25 l 0,25 l vývaru Vývar hovězí 250 ml
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.