Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krémová rybí polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 327 kJ /
2 468 kcal
Bílkoviny188,20 g
– z toho živočišné bílkoviny179,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,30 g
Tuky146,61 g
– nasycené45,84 g
– nenasycené66,24 g
–– mononenasycené55,07 g
–– polynenasycené11,16 g
––– omega 32,82 g
Vláknina8,76 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 1,63 g
Sůl4,14 g
Sacharidy80,04 g
– cukry27,48 g
––– laktóza17,56 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg kapra nebo jiné ryby Kapr 1000 g
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
1 1 suchý rohlík Rohlík pšeničný bílý 43 g
100 ml 100 ml bílého vína Víno bílé suché 100 ml
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
2 kostky 2 kostky zeleninového bujonu Bujón zeleninový 20 g
št'áva z 1 citronu Citrón čerstvý
200 ml 200 ml smetany na vaření Smetana kravská sladká 12% 200 ml
sůl Sůl mořská
bobkový list Bobkový list sušený
mletý bílý pepř Pepř bílý mletý
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.