Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hraběnčin štrúdl trochu jinak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie14 391 kJ /
3 440 kcal
Bílkoviny88,52 g
– z toho živočišné bílkoviny44,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,60 g
Tuky40,05 g
– nasycené13,26 g
– nenasycené17,58 g
–– mononenasycené11,76 g
–– polynenasycené5,82 g
––– omega 30,38 g
Vláknina35,40 g
Cholesterol 881 mg
Sodík 613 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy663,56 g
– cukry366,50 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 400 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
1 1 Hera (250g) Margarín
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
6 6 větších jablek (nastrouhaných) Jablko čerstvé 900 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
skořice Skořice ceylonská
150 g 150 g moučkového cukru Cukr bílý 150 g
0,5 l 0,5 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
2 2 kakaové pudinky Puding v prášku
4 4 bílky Vaječný bílek 132 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.