Nutriční hodnoty (Hraběnčin štrúdl trochu jinak)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 14 391 kJ / 3 440 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 44,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,60 g |
Tuky | 40,05 g |
– nasycené | 13,26 g |
– nenasycené | 17,58 g |
–– mononenasycené | 11,76 g |
–– polynenasycené | 5,82 g |
––– omega 3 | 0,38 g |
Vláknina | 35,40 g |
Cholesterol | 881 mg |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,65 g |
Sacharidy | 663,56 g |
– cukry | 366,50 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 400 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
1 1 Hera (250g) | Margarín | |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
6 6 větších jablek (nastrouhaných) | Jablko čerstvé | 900 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
skořice | Skořice ceylonská | |
150 g 150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 150 g |
0,5 l 0,5 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
2 2 kakaové pudinky | Puding v prášku | |
4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |