Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Žemlovka s tvarohem, jablky, banánem a skořicí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie7 928 kJ /
1 895 kcal
Bílkoviny35,32 g
– z toho živočišné bílkoviny31,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,66 g
Tuky104,96 g
– nasycené61,16 g
– nenasycené37,46 g
–– mononenasycené33,27 g
–– polynenasycené4,19 g
––– omega 30,53 g
Vláknina15,15 g
Cholesterol 797 mg
Sodík 375 mg
Sůl0,82 g
Sacharidy195,30 g
– cukry189,60 g
––– laktóza20,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 malá veka (nebo 6 rohlíků) Veka
2 2 menší banány Banán čerstvý 180 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
100 g 100 g cukru moučka Cukr bílý 100 g
citronová štáva (nemusí být) Šťáva z citrónu
400 ml 400 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 400 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2-3 2-3 jablka Jablko čerstvé 375 g
1 1 tvaroh Tvaroh polotučný
strouhanka Strouhanka pšeničná
skořice mletá Skořice ceylonská mletá
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.