Nutriční hodnoty (Žemlovka s tvarohem, jablky, banánem a skořicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 7 928 kJ / 1 895 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 35,32 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 31,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,66 g |
Tuky | 104,96 g |
– nasycené | 61,16 g |
– nenasycené | 37,46 g |
–– mononenasycené | 33,27 g |
–– polynenasycené | 4,19 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 15,15 g |
Cholesterol | 797 mg |
Sodík | 375 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 195,30 g |
– cukry | 189,60 g |
––– laktóza | 20,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 malá veka (nebo 6 rohlíků) | Veka | |
2 2 menší banány | Banán čerstvý | 180 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
100 g 100 g cukru moučka | Cukr bílý | 100 g |
citronová štáva (nemusí být) | Šťáva z citrónu | |
400 ml 400 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2-3 2-3 jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
1 1 tvaroh | Tvaroh polotučný | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
skořice mletá | Skořice ceylonská mletá | |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový |