Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený květák)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie10 308 kJ /
2 464 kcal
Bílkoviny66,33 g
– z toho živočišné bílkoviny38,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny27,66 g
Tuky152,96 g
– nasycené67,82 g
– nenasycené76,36 g
–– mononenasycené57,68 g
–– polynenasycené18,68 g
––– omega 30,22 g
Vláknina15,62 g
Cholesterol 945 mg
Sodík 2,37 g
Sůl5,63 g
Sacharidy200,38 g
– cukry4,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 květáku Květák čerstvý
10 dkg 10 dkg salámu Junior Měkký salám 100 g
5-10 dkg 5-10 dkg anglické slaniny Anglická slanina 75 g
1 1 cibuli Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
1 hrnek 1 hrnek dětské krupice Krupice pšeničná jemná 250 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
kmín Kmín
hrst hrst sekané petřželové natě Petržel nať čerstvá
5 dkg 5 dkg sádla Sádlo vepřové 50 g
olej Olej řepkový
strouhanku Strouhanka pšeničná

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.