Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Květák po řecku s fetou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 965 kJ /
470 kcal
Bílkoviny16,70 g
– z toho živočišné bílkoviny15,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,70 g
Tuky31,86 g
– nasycené13,97 g
– nenasycené16,77 g
–– mononenasycené12,66 g
–– polynenasycené4,12 g
––– omega 31,06 g
Vláknina6,66 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 2,02 g
Sůl5,00 g
Sacharidy26,90 g
– cukry20,95 g
––– laktóza1,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 1 velká plechovka rajčat (na kostičky) Rajče červené čerstvé 60 g
1 1 rajčatový protlak Protlak rajčatový
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
mletý pepř Pepř černý mletý
sůl Sůl mořská
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1/4 lžičky 1/4 lžičky muškátového ořechů Muškátový oříšek 1.25 g
1 lžíce 1 lžíce cukru krupice Cukr bílý 12 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
2-3 hrsti 2-3 hrsti drobných těstovin Těstoviny pšeničné
100 gramů 100 gramů sýru Feta Sýr feta 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.