Nutriční hodnoty (Zavináče)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 12 551 kJ / 3 000 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 120,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 200,00 g |
– nasycené | 60,00 g |
– nenasycené | 120,00 g |
–– mononenasycené | 80,00 g |
–– polynenasycené | 40,00 g |
––– omega 3 | 10,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 300 mg |
Sodík | 10,04 g |
Sůl | 25,00 g |
Sacharidy | 180,00 g |
– cukry | 150,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg malých plevelných rybiček | Sardinky v oleji | 1000 g |
sůl | Sůl mořská | |
1,5 l 1,5 l 8% octa | Ocet lihový | 1500 ml |
1 l 1 l vody | Voda | 1000 ml |
6 lžic 6 lžic cukru | Cukr bílý | 150 g |
cibule | Cibule čerstvá | |
kořenová zelenina | Mrkev čerstvá | |
4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
10 kuliček 10 kuliček nového koření | Nové koření | |
20 kuliček 20 kuliček celého černého pepře | Pepř černý |