Nutriční hodnoty (Zapečené rybí maso)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 544 kJ / 1 564 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 151,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 145,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,57 g |
Tuky | 89,04 g |
– nasycené | 49,55 g |
– nenasycené | 33,31 g |
–– mononenasycené | 28,56 g |
–– polynenasycené | 4,75 g |
––– omega 3 | 1,02 g |
Vláknina | 3,12 g |
Cholesterol | 1,16 g |
Sodík | 2,81 g |
Sůl | 6,29 g |
Sacharidy | 37,80 g |
– cukry | 3,36 g |
––– laktóza | 0,68 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
455 g 455 g filet z tresky | Treska filet | 455 g |
255 g 255 g uzených filet z tresky | Treska filet uzený | 255 g |
455 455 g brambor, oloupaných a nakrájených na kousky | ||
1,5 šálku 1,5 šálku plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | |
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
3 lžíce 3 lžíce čerstvé petržele nasekané najemno | Petržel kořenová čerstvá | 45 g |
2 2 vejce uvařená natvrdo a nakrájená na větší kousky | Vejce slepičí | 140 g |
85 g 85 g másla | Máslo kravské | 85 g |
cherry rajčátka | Rajčata cherry | |
koření na ryby | Grilovací koření | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |