Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečené rybí maso)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 544 kJ /
1 564 kcal
Bílkoviny151,33 g
– z toho živočišné bílkoviny145,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,57 g
Tuky89,04 g
– nasycené49,55 g
– nenasycené33,31 g
–– mononenasycené28,56 g
–– polynenasycené4,75 g
––– omega 31,02 g
Vláknina3,12 g
Cholesterol 1,16 g
Sodík 2,81 g
Sůl6,29 g
Sacharidy37,80 g
– cukry3,36 g
––– laktóza0,68 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
455 g 455 g filet z tresky Treska filet 455 g
255 g 255 g uzených filet z tresky Treska filet uzený 255 g
455 455 g brambor, oloupaných a nakrájených na kousky
1,5 šálku 1,5 šálku plnotučného mléka Mléko kravské plnotučné 3,5%
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 44 g
3 lžíce 3 lžíce čerstvé petržele nasekané najemno Petržel kořenová čerstvá 45 g
2 2 vejce uvařená natvrdo a nakrájená na větší kousky Vejce slepičí 140 g
85 g 85 g másla Máslo kravské 85 g
cherry rajčátka Rajčata cherry
koření na ryby Grilovací koření
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.