Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Králičí hřbet na kaparech)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie1 299 kJ /
311 kcal
Bílkoviny2,92 g
– z toho živočišné bílkoviny0,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,78 g
Tuky19,71 g
– nasycené10,96 g
– nenasycené8,52 g
–– mononenasycené7,04 g
–– polynenasycené1,48 g
––– omega 30,22 g
Vláknina1,43 g
Cholesterol 51 mg
Sodík 739 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy13,91 g
– cukry1,24 g
––– laktóza0,16 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 králičí hřbet Králík hřbet
100 ml 100 ml bílého suchého vína Víno bílé suché 100 ml
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice Hořčice dijonská 15 g
1 lžíce 1 lžíce kaparů / i víc - podle chuti Kapary 15 g
snitka snitka rozmarýnu Rozmarýn sušený
1 lžíce 1 lžíce mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
2 lžíce 2 lžíce másla Máslo kravské 20 g
vývar Vývar hovězí
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.