Nutriční hodnoty (Králičí hřbet na kaparech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 1 299 kJ / 311 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,92 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,78 g |
Tuky | 19,71 g |
– nasycené | 10,96 g |
– nenasycené | 8,52 g |
–– mononenasycené | 7,04 g |
–– polynenasycené | 1,48 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 1,43 g |
Cholesterol | 51 mg |
Sodík | 739 mg |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 13,91 g |
– cukry | 1,24 g |
––– laktóza | 0,16 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 králičí hřbet | Králík hřbet | |
100 ml 100 ml bílého suchého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce dijonské hořčice | Hořčice dijonská | 15 g |
1 lžíce 1 lžíce kaparů / i víc - podle chuti | Kapary | 15 g |
snitka snitka rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
1 lžíce 1 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
2 lžíce 2 lžíce másla | Máslo kravské | 20 g |
vývar | Vývar hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
olej | Olej řepkový |