Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Perníková bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie21 400 kJ /
5 115 kcal
Bílkoviny65,81 g
– z toho živočišné bílkoviny21,88 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,93 g
Tuky245,19 g
– nasycené20,87 g
– nenasycené206,75 g
–– mononenasycené131,90 g
–– polynenasycené74,85 g
––– omega 319,84 g
Vláknina17,88 g
Cholesterol 319 mg
Sodík 3,58 g
Sůl0,61 g
Sacharidy652,32 g
– cukry392,81 g
––– laktóza14,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 350 g
250 g 250 g krystal cukru Cukr bílý 250 g
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
400 ml 400 ml kefíru (kyšky) Kefír 400 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
1 1 kypřící prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 lžička 1 lžička jedlé sody Jedlá soda 12 g
1 1 vrchovatá lžíce kakaa Kakao prášek
3 lžíce 3 lžíce rozinek Rozinky 45 g
3 lžíce 3 lžíce vlašských ořechů Vlašské ořechy 45 g
3 lžíce 3 lžíce medu Med nepasterovaný 108 g
rum Rum

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.