Nutriční hodnoty (Perníková bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 21 400 kJ / 5 115 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 21,88 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 43,93 g |
Tuky | 245,19 g |
– nasycené | 20,87 g |
– nenasycené | 206,75 g |
–– mononenasycené | 131,90 g |
–– polynenasycené | 74,85 g |
––– omega 3 | 19,84 g |
Vláknina | 17,88 g |
Cholesterol | 319 mg |
Sodík | 3,58 g |
Sůl | 0,61 g |
Sacharidy | 652,32 g |
– cukry | 392,81 g |
––– laktóza | 14,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 350 g |
250 g 250 g krystal cukru | Cukr bílý | 250 g |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
400 ml 400 ml kefíru (kyšky) | Kefír | 400 ml |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
1 1 kypřící prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
1 1 vrchovatá lžíce kakaa | Kakao prášek | |
3 lžíce 3 lžíce rozinek | Rozinky | 45 g |
3 lžíce 3 lžíce vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 45 g |
3 lžíce 3 lžíce medu | Med nepasterovaný | 108 g |
rum | Rum |