Nutriční hodnoty (Bezpracný perník)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 16 878 kJ / 4 034 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 62,00 g |
Tuky | 138,50 g |
– nasycené | 48,50 g |
– nenasycené | 84,63 g |
–– mononenasycené | 61,38 g |
–– polynenasycené | 23,25 g |
––– omega 3 | 5,85 g |
Vláknina | 20,50 g |
Cholesterol | 191 mg |
Sodík | 9 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 624,10 g |
– cukry | 276,10 g |
––– laktóza | 0,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky (300 g) | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krystal (200 g) | Cukr bílý | 250 g |
1 1 kypřicí prášek do perníku | Kypřící prášek do perníku bez fosfátů | |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje (100 g) | Olej řepkový | 62.5 ml |
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka (350 ml, podle potřeby) | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
tuk (na vymazání) | Margarín | |
hrubá mouka (na vysypání) | Mouka pšeničná hrubá | |
100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
50-100 g 50-100 g másla (podle potřeby) | Máslo kravské | 75 g |