Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezpracný perník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie16 878 kJ /
4 034 kcal
Bílkoviny62,53 g
– z toho živočišné bílkoviny0,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny62,00 g
Tuky138,50 g
– nasycené48,50 g
– nenasycené84,63 g
–– mononenasycené61,38 g
–– polynenasycené23,25 g
––– omega 35,85 g
Vláknina20,50 g
Cholesterol 191 mg
Sodík 9 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy624,10 g
– cukry276,10 g
––– laktóza0,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky hladké mouky (300 g) Mouka pšeničná hladká 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krystal (200 g) Cukr bílý 250 g
1 1 kypřicí prášek do perníku Kypřící prášek do perníku bez fosfátů
1 lžíce 1 lžíce kakaa Kakao prášek 25 g
1/4 hrnku 1/4 hrnku oleje (100 g) Olej řepkový 62.5 ml
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka (350 ml, podle potřeby) Mléko kravské polotučné 1,5% 375 ml
tuk (na vymazání) Margarín
hrubá mouka (na vysypání) Mouka pšeničná hrubá
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
50-100 g 50-100 g másla (podle potřeby) Máslo kravské 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.