Nutriční hodnoty (Knedla s vejci II.)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 749 kJ / 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 32,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,59 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,96 g |
Tuky | 51,53 g |
– nasycené | 22,37 g |
– nenasycené | 20,93 g |
–– mononenasycené | 17,74 g |
–– polynenasycené | 3,19 g |
––– omega 3 | 0,19 g |
Vláknina | 5,40 g |
Cholesterol | 983 mg |
Sodík | 358 mg |
Sůl | 0,74 g |
Sacharidy | 14,24 g |
– cukry | 8,94 g |
––– laktóza | 0,24 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 1/2 knedlíku | Knedlík pšeničný houskový | |
3-4 3-4 vejce podle velikosti | Vejce slepičí | 245 g |
1 1 malá cibule pokrájaná na drobno | Cibule čerstvá | 70 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 plátek 1 plátek úzené slaniny pokrájené na proužky | Špek | |
olej | Olej řepkový | |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
1/2 1/2 zelené papriky | Paprika zelená čerstvá | |
1/2 1/2 červené papriky pokrájené na malé kostky | Paprika červená čerstvá | 75 g |