Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Knedla s vejci II.)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 749 kJ /
657 kcal
Bílkoviny32,55 g
– z toho živočišné bílkoviny30,59 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,96 g
Tuky51,53 g
– nasycené22,37 g
– nenasycené20,93 g
–– mononenasycené17,74 g
–– polynenasycené3,19 g
––– omega 30,19 g
Vláknina5,40 g
Cholesterol 983 mg
Sodík 358 mg
Sůl0,74 g
Sacharidy14,24 g
– cukry8,94 g
––– laktóza0,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 1/2 knedlíku Knedlík pšeničný houskový
3-4 3-4 vejce podle velikosti Vejce slepičí 245 g
1 1 malá cibule pokrájaná na drobno Cibule čerstvá 70 g
sůl Sůl mořská
1 plátek 1 plátek úzené slaniny pokrájené na proužky Špek
olej Olej řepkový
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
1/2 1/2 zelené papriky Paprika zelená čerstvá
1/2 1/2 červené papriky pokrájené na malé kostky Paprika červená čerstvá 75 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.