Nutriční hodnoty (Kuřecí „Gyros“ ve smetanové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 654 kJ / 1 112 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 183,01 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 181,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 35,08 g |
– nasycené | 19,89 g |
– nenasycené | 12,57 g |
–– mononenasycené | 10,35 g |
–– polynenasycené | 2,22 g |
––– omega 3 | 1,68 g |
Vláknina | 2,94 g |
Cholesterol | 503 mg |
Sodík | 517 mg |
Sůl | 1,30 g |
Sacharidy | 15,80 g |
– cukry | 9,92 g |
––– laktóza | 9,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
750 g 750 g kuřecího masa (prsa) | Kuře prso | 750 g |
1/2 sáčku 1/2 sáčku tekuté marinády Gyros (Albert) | ||
1 kelímek 1 kelímek smetany na vaření Profesionál (190g) | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
bílá část z celého pórku | Pórek čerstvý | |
1 hrst 1 hrst petrželové nati | Petržel nať čerstvá | |
3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |