Nutriční hodnoty (Dýňová polévka s curry)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 074 kJ / 1 691 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 17,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,57 g |
Tuky | 138,30 g |
– nasycené | 62,73 g |
– nenasycené | 73,03 g |
–– mononenasycené | 61,06 g |
–– polynenasycené | 11,97 g |
––– omega 3 | 1,08 g |
Vláknina | 24,62 g |
Cholesterol | 105 mg |
Sodík | 2,43 g |
Sůl | 6,00 g |
Sacharidy | 84,30 g |
– cukry | 13,66 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g dýně | Dýně čerstvá | 400 g |
300 g 300 g brambor | Brambor zimní | 300 g |
1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
150 g 150 g uzené slaniny | Špek | 150 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
kari koření | Kari | |
sušený zázvor | Zázvor sušený | |
sůl | Sůl mořská | |
bílý pepř | Pepř bílý |