Nutriční hodnoty (Křehký jablkový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 19 141 kJ / 4 575 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,53 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,53 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 56,00 g |
Tuky | 160,88 g |
– nasycené | 40,65 g |
– nenasycené | 115,00 g |
–– mononenasycené | 75,88 g |
–– polynenasycené | 39,12 g |
––– omega 3 | 2,90 g |
Vláknina | 54,00 g |
Cholesterol | 3 mg |
Sodík | 378 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 697,21 g |
– cukry | 332,21 g |
––– laktóza | 2,21 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
250 g 250 g Hery | Margarín | 250 g |
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
3 lžíce 3 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 45 ml |
1 1 kypřicí prášek | Kypřící prášek | |
1,5 kg 1,5 kg jablek | Jablko čerstvé | 1500 g |
12 lžic 12 lžic cukru krupice | Cukr bílý | 144 g |
3 3 vanilkové pudinkové prášky | Puding v prášku |