Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Křehký jablkový řez)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie19 141 kJ /
4 575 kcal
Bílkoviny57,53 g
– z toho živočišné bílkoviny1,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny56,00 g
Tuky160,88 g
– nasycené40,65 g
– nenasycené115,00 g
–– mononenasycené75,88 g
–– polynenasycené39,12 g
––– omega 32,90 g
Vláknina54,00 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 378 mg
Sůl0,80 g
Sacharidy697,21 g
– cukry332,21 g
––– laktóza2,21 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
250 g 250 g Hery Margarín 250 g
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice Cukr bílý 36 g
3 lžíce 3 lžíce mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 45 ml
1 1 kypřicí prášek Kypřící prášek
1,5 kg 1,5 kg jablek Jablko čerstvé 1500 g
12 lžic 12 lžic cukru krupice Cukr bílý 144 g
3 3 vanilkové pudinkové prášky Puding v prášku

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.