Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vařené hovězí maso se zeleninou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 425 kJ /
341 kcal
Bílkoviny68,93 g
– z toho živočišné bílkoviny66,90 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,03 g
Tuky4,31 g
– nasycené1,85 g
– nenasycené2,05 g
–– mononenasycené1,70 g
–– polynenasycené0,35 g
––– omega 30,03 g
Vláknina6,08 g
Cholesterol 141 mg
Sodík 265 mg
Sůl0,57 g
Sacharidy3,51 g
– cukry1,76 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g předního hovězího masa Hovězí kýta 300 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 větší karotka Mrkev čerstvá
1/4 1/4 malého celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1/2 1/2 vody Voda
1/2 1/2 masoxové kostky Bujón hovězí
1 1 malý bobkový list Bobkový list sušený
2 2 malé petržele Petržel kořenová čerstvá
několik několik zrnek pepře Pepř černý
1 1 malá morková kost Kost hovězí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.