Nutriční hodnoty (Vařené hovězí maso se zeleninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 425 kJ / 341 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 68,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,90 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,03 g |
Tuky | 4,31 g |
– nasycené | 1,85 g |
– nenasycené | 2,05 g |
–– mononenasycené | 1,70 g |
–– polynenasycené | 0,35 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 6,08 g |
Cholesterol | 141 mg |
Sodík | 265 mg |
Sůl | 0,57 g |
Sacharidy | 3,51 g |
– cukry | 1,76 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g předního hovězího masa | Hovězí kýta | 300 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 1 větší karotka | Mrkev čerstvá | |
1/4 1/4 malého celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
1/2 1/2 vody | Voda | |
1/2 1/2 masoxové kostky | Bujón hovězí | |
1 1 malý bobkový list | Bobkový list sušený | |
2 2 malé petržele | Petržel kořenová čerstvá | |
několik několik zrnek pepře | Pepř černý | |
1 1 malá morková kost | Kost hovězí |