Nutriční hodnoty (Kakaovo-ořechové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 18 418 kJ / 4 402 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 69,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,66 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,50 g |
Tuky | 247,75 g |
– nasycené | 115,42 g |
– nenasycené | 115,61 g |
–– mononenasycené | 62,23 g |
–– polynenasycené | 53,38 g |
––– omega 3 | 8,45 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 936 mg |
Sodík | 230 mg |
Sůl | 0,47 g |
Sacharidy | 466,45 g |
– cukry | 248,10 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
200 g 200 g másla nebo tuku na pečení | Máslo kravské | 200 g |
100 g 100 g cukr moučka | Cukr bílý | 100 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
špetku špetku prášku do pečiva | Kypřící prášek | |
3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
100 g 100 g mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 100 g |
130 g 130 g cukr krupice | Cukr bílý | 130 g |
3 3 polévkové lžíce kakaa nebo 100 g čokolády na vaření nastrouhané | Kakao prášek | |
marmeláda nebo povidla | Marmeláda jahodová |