Nutriční hodnoty (Panna Cotta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 231 kJ / 1 489 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 28,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 28,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 110,00 g |
– nasycené | 71,00 g |
– nenasycené | 33,00 g |
–– mononenasycené | 30,00 g |
–– polynenasycené | 3,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 360 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 96,80 g |
– cukry | 96,80 g |
––– laktóza | 38,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 l 1 l 33% sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 1000 ml |
6 ks 6 ks plátkové želatiny | Želatina vepřová | |
3 lžíce 3 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 36 g |
24 g 24 g vanilkového cukru (3 sáčky, nebo 6 lžic cukru krupice) | Cukr vanilkový | 24 g |
4 4 vanilkové lusky (není nutné) | Vanilkové lusky |