Nutriční hodnoty (Kuřecí ragú v citrónové omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 566 kJ / 852 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 109,55 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,63 g |
Tuky | 30,99 g |
– nasycené | 8,40 g |
– nenasycené | 14,84 g |
–– mononenasycené | 10,86 g |
–– polynenasycené | 3,97 g |
––– omega 3 | 0,94 g |
Vláknina | 2,07 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 280 mg |
Sůl | 0,70 g |
Sacharidy | 32,74 g |
– cukry | 1,26 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kuřecího masa | Kuře prso | 400 g |
2 dl 2 dl slepičího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
30 g 30 g škrobové moučky | Bramborový škrob | 30 g |
4 4 žloutky | Vaječný žloutek | 92 g |
0,5 0,5 šťáva z jedné poloviny citrónu | Citrón čerstvý | 45 g |
sůl | Sůl mořská | |
muškátový oříšek | Muškátový oříšek |