Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí ragú v citrónové omáčce)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 566 kJ /
852 kcal
Bílkoviny109,55 g
– z toho živočišné bílkoviny108,92 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,63 g
Tuky30,99 g
– nasycené8,40 g
– nenasycené14,84 g
–– mononenasycené10,86 g
–– polynenasycené3,97 g
––– omega 30,94 g
Vláknina2,07 g
Cholesterol 1,07 g
Sodík 280 mg
Sůl0,70 g
Sacharidy32,74 g
– cukry1,26 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g kuřecího masa Kuře prso 400 g
2 dl 2 dl slepičího vývaru Vývar kuřecí 200 ml
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
30 g 30 g škrobové moučky Bramborový škrob 30 g
4 4 žloutky Vaječný žloutek 92 g
0,5 0,5 šťáva z jedné poloviny citrónu Citrón čerstvý 45 g
sůl Sůl mořská
muškátový oříšek Muškátový oříšek

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.