Nutriční hodnoty (Banánové muffiny s topingem z vlašských ořechů)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 963 kJ / 4 293 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,87 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,56 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,31 g |
Tuky | 242,68 g |
– nasycené | 79,87 g |
– nenasycené | 140,23 g |
–– mononenasycené | 78,92 g |
–– polynenasycené | 61,31 g |
––– omega 3 | 11,61 g |
Vláknina | 18,30 g |
Cholesterol | 1,34 g |
Sodík | 488 mg |
Sůl | 1,48 g |
Sacharidy | 437,91 g |
– cukry | 236,81 g |
––– laktóza | 0,96 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g změklého másla | Máslo kravské | 100 g |
150 g 150 g cukru krupice | Cukr bílý | 150 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
50 ml 50 ml oleje | Olej řepkový | 50 ml |
2 2 banány | Banán čerstvý | 180 g |
2 lžice 2 lžice citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 30 ml |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva | Kypřící prášek | 8 g |
2 lžice 2 lžice másla | Máslo kravské | 20 g |
6 lžic 6 lžic nasekaných vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 90 g |
4 lžice 4 lžice javorového sirupu | Sirup javorový | 60 ml |