Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Banánové muffiny s topingem z vlašských ořechů)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 963 kJ /
4 293 kcal
Bílkoviny80,87 g
– z toho živočišné bílkoviny35,56 g
– z toho rostlinné bílkoviny45,31 g
Tuky242,68 g
– nasycené79,87 g
– nenasycené140,23 g
–– mononenasycené78,92 g
–– polynenasycené61,31 g
––– omega 311,61 g
Vláknina18,30 g
Cholesterol 1,34 g
Sodík 488 mg
Sůl1,48 g
Sacharidy437,91 g
– cukry236,81 g
––– laktóza0,96 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g změklého másla Máslo kravské 100 g
150 g 150 g cukru krupice Cukr bílý 150 g
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
50 ml 50 ml oleje Olej řepkový 50 ml
2 2 banány Banán čerstvý 180 g
2 lžice 2 lžice citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
2 lžičky 2 lžičky prášku do pečiva Kypřící prášek 8 g
2 lžice 2 lžice másla Máslo kravské 20 g
6 lžic 6 lžic nasekaných vlašských ořechů Vlašské ořechy 90 g
4 lžice 4 lžice javorového sirupu Sirup javorový 60 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.