Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kynutý hruškovo-makový koláč s mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie13 312 kJ /
3 182 kcal
Bílkoviny90,76 g
– z toho živočišné bílkoviny20,68 g
– z toho rostlinné bílkoviny70,08 g
Tuky140,28 g
– nasycené24,02 g
– nenasycené101,69 g
–– mononenasycené44,54 g
–– polynenasycené57,16 g
––– omega 31,21 g
Vláknina53,10 g
Cholesterol 243 mg
Sodík 314 mg
Sůl0,71 g
Sacharidy362,48 g
– cukry97,73 g
––– laktóza24,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 g 20 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 20 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
3 3 polévkové lžíce krystalového cukru Cukr bílý
300 g 300 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 300 g
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
60 g 60 g Hery (rostlinný tuk na pečení) Margarín 60 g
špetka špetka soli Sůl mořská
tuk na vymazání formy Margarín
150 g 150 g mletého máku Mák modrý mletý 150 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
1 balení 1 balení vanilkového cukru Cukr vanilkový 20 g
2 lžíce 2 lžíce drcených sušenek Sušenka
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
strouhaná citronová kůra Citronová kúra čerstvá
500 g 500 g hrušek Hruška čerstvá 500 g
50 g 50 g mandlí Mandle neloupané 50 g
moučkový cukr na posypání Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.