Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Obyčejná bramborová polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 476 kJ /
592 kcal
Bílkoviny17,18 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny17,18 g
Tuky1,67 g
– nasycené0,29 g
– nenasycené0,66 g
–– mononenasycené0,13 g
–– polynenasycené0,53 g
––– omega 30,07 g
Vláknina22,55 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 192 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy116,90 g
– cukry20,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g očištěných brambor pokrájených (na kostky) Brambor zimní 500 g
2 2 petržele Petržel kořenová čerstvá
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
1 1 cibule pokrájená na drobno Cibule čerstvá 70 g
1 svazek 1 svazek posekané petrželové natě případně libeček Petržel nať čerstvá 60 g
2 lžíce 2 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 20 g
sůl Sůl mořská
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
majoránka Majoránka sušená
mleté černé koření Pepř černý mletý
2 2 lžíce sladké mleté červené papriky případně 1 lžička pálivé mleté červené papriky Paprika pálivá
voda Voda
olej Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.