Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marocké kuře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 037 kJ /
2 160 kcal
Bílkoviny218,52 g
– z toho živočišné bílkoviny188,53 g
– z toho rostlinné bílkoviny29,99 g
Tuky71,92 g
– nasycené33,79 g
– nenasycené34,85 g
–– mononenasycené27,23 g
–– polynenasycené7,62 g
––– omega 30,63 g
Vláknina6,66 g
Cholesterol 357 mg
Sodík 705 mg
Sůl1,47 g
Sacharidy157,05 g
– cukry29,90 g
––– laktóza0,32 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
850 g 850 g vykostěných horních kuřecích stehen Kuřecí stehenní řízky 850 g
250 ml 250 ml slepičího vývaru (bujón) Vývar kuřecí 250 ml
1 1 čajová lžička kmínu Kmín
1 1 čajová lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá
1/4 1/4 čajové lžičky cayenského koření Koření Argentina
1,5 1,5 čajové lžičky sladké mleté červené papriky Paprika červená sušená
1/2 1/2 čajové lžičky mletého hřebíčku Hřebíček
1 1 čajová lžička mletého zázvoru Zázvor sušený mletý
1 1 čajová lžička mletého koriandru Koriandr list sušený
1 1 čajová lžička šafránu Šafrán sušený
1,5 1,5 čajové lžičky mořské soli Sůl mořská
2 stroužky 2 stroužky prolisovaného česneku Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 30 ml
1 1 polévková lžíce olivového oleje Olej olivový
250 g 250 g kuskusu Kuskus pšeničný 250 g
40 g 40 g másla Máslo kravské 40 g
30 g 30 g rozinek Rozinky 30 g
nastrouhaná kůra z 1 citronu Citrón čerstvý
2 2 polévkové lžíce oloupaných mandlí Mandle neloupané

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.