Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Polévka z kuřecích kostí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie764 kJ /
183 kcal
Bílkoviny6,83 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,83 g
Tuky1,09 g
– nasycené0,27 g
– nenasycené0,67 g
–– mononenasycené0,16 g
–– polynenasycené0,51 g
––– omega 30,00 g
Vláknina18,90 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 267 mg
Sůl0,62 g
Sacharidy28,86 g
– cukry17,04 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
kuřecí skelet Droby kuřecí směs
kuřecího tuku Sádlo kuřecí
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
2 2 kořeny petržele Petržel kořenová čerstvá
1/4 1/4 celeru Celer bulva čerstvá 135 g
1/4 1/4 kedlubny Kedluben čerstvý 45 g
1/4 1/4 kapusty Kapusta hlávková čerstvá
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 1 cibule i se spodní slupkou Cibule čerstvá 70 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
petrželová nať Petržel nať čerstvá
celerová nať Petržel nať čerstvá
1 1 zelená paprika Paprika zelená čerstvá
1 1 červená chilli paprika Chilli paprička čerstvá
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1-2 1-2 bobkové listy Bobkový list sušený
20 kuliček 20 kuliček celého pepře Pepř černý
5 kuliček 5 kuliček celého nového koření Nové koření
4 kuličky 4 kuličky celého jalovce Jalovec sušený
3-4 3-4 hřebíčky Hřebíček
sůl Sůl mořská
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.