Nutriční hodnoty (Zimní řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 903 kJ / 4 279 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 124,04 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 56,04 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 68,00 g |
Tuky | 103,16 g |
– nasycené | 32,75 g |
– nenasycené | 60,49 g |
–– mononenasycené | 38,66 g |
–– polynenasycené | 21,83 g |
––– omega 3 | 1,69 g |
Vláknina | 34,60 g |
Cholesterol | 701 mg |
Sodík | 610 mg |
Sůl | 1,40 g |
Sacharidy | 696,29 g |
– cukry | 326,82 g |
––– laktóza | 23,05 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
250 ml 250 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 250 ml |
70 g 70 g cukru krupice | Cukr bílý | 70 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 1 žloutek | Vaječný žloutek | 23 g |
70 g 70 g tuku (máslo) | Margarín | 70 g |
30 g 30 g droždí | Droždí pekařské lisované | 30 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
300 g 300 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 300 g |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
500 g 500 g jablek | Jablko čerstvé | 500 g |
rozinky | Rozinky | |
100 g 100 g perníku na strouhání | Perník | 100 g |
1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
trochu trochu skořice | Skořice ceylonská | |
2 2 bílky a moučkový cukr na sníh | Cukr bílý |