Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zimní řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie17 903 kJ /
4 279 kcal
Bílkoviny124,04 g
– z toho živočišné bílkoviny56,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny68,00 g
Tuky103,16 g
– nasycené32,75 g
– nenasycené60,49 g
–– mononenasycené38,66 g
–– polynenasycené21,83 g
––– omega 31,69 g
Vláknina34,60 g
Cholesterol 701 mg
Sodík 610 mg
Sůl1,40 g
Sacharidy696,29 g
– cukry326,82 g
––– laktóza23,05 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
250 ml 250 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 250 ml
70 g 70 g cukru krupice Cukr bílý 70 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g
70 g 70 g tuku (máslo) Margarín 70 g
30 g 30 g droždí Droždí pekařské lisované 30 g
špetka špetka soli Sůl mořská
300 g 300 g tvarohu Tvaroh polotučný 300 g
100 g 100 g cukru Cukr bílý 100 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
500 g 500 g jablek Jablko čerstvé 500 g
rozinky Rozinky
100 g 100 g perníku na strouhání Perník 100 g
1 lžíce 1 lžíce cukru Cukr bílý 25 g
trochu trochu skořice Skořice ceylonská
2 2 bílky a moučkový cukr na sníh Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.