Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bramborové lokše se škvarky a brynzou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 12

Energie15 702 kJ /
3 753 kcal
Bílkoviny105,59 g
– z toho živočišné bílkoviny65,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,96 g
Tuky226,75 g
– nasycené101,05 g
– nenasycené113,95 g
–– mononenasycené92,92 g
–– polynenasycené21,02 g
––– omega 32,31 g
Vláknina34,20 g
Cholesterol 256 mg
Sodík 2,55 g
Sůl6,27 g
Sacharidy307,73 g
– cukry24,73 g
––– laktóza3,33 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
900 g 900 g vařených brambor Brambor zimní 900 g
200 g 200 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 200 g
hladká mouka na podsypání Mouka pšeničná hladká
sůl Sůl mořská
2 2 velké cibule Cibule čerstvá 140 g
2 2 jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
200 g 200 g škvarků (nebo kousek uzeného špeku či anglické slaniny) Škvarky 200 g
200 g 200 g brynzy Brynza 200 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.