Nutriční hodnoty (Bramborové lokše se škvarky a brynzou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
Energie | 15 702 kJ / 3 753 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 105,59 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 65,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 39,96 g |
Tuky | 226,75 g |
– nasycené | 101,05 g |
– nenasycené | 113,95 g |
–– mononenasycené | 92,92 g |
–– polynenasycené | 21,02 g |
––– omega 3 | 2,31 g |
Vláknina | 34,20 g |
Cholesterol | 256 mg |
Sodík | 2,55 g |
Sůl | 6,27 g |
Sacharidy | 307,73 g |
– cukry | 24,73 g |
––– laktóza | 3,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
900 g 900 g vařených brambor | Brambor zimní | 900 g |
200 g 200 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 200 g |
hladká mouka na podsypání | Mouka pšeničná hladká | |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 velké cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
200 g 200 g škvarků (nebo kousek uzeného špeku či anglické slaniny) | Škvarky | 200 g |
200 g 200 g brynzy | Brynza | 200 g |