Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrový guláš)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 694 kJ /
1 600 kcal
Bílkoviny137,78 g
– z toho živočišné bílkoviny136,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,98 g
Tuky99,37 g
– nasycené50,16 g
– nenasycené43,11 g
–– mononenasycené23,93 g
–– polynenasycené19,18 g
––– omega 30,13 g
Vláknina5,60 g
Cholesterol 1,71 g
Sodík 2,79 g
Sůl7,10 g
Sacharidy37,00 g
– cukry4,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
500 g 500 g jater (kuřecí, vepřová) Játra vepřová 500 g
3-4 3-4 párky Párek vepřový 280 g
sladká mletá paprika Paprika červená sušená
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
vegeta Kořenící směs sypká
muškátový květ mletý Muškát květ sušený
hl.mouka Mouka pšeničná hladká
voda Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.