Nutriční hodnoty (Játrový guláš)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 694 kJ / 1 600 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 137,78 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 136,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
Tuky | 99,37 g |
– nasycené | 50,16 g |
– nenasycené | 43,11 g |
–– mononenasycené | 23,93 g |
–– polynenasycené | 19,18 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 5,60 g |
Cholesterol | 1,71 g |
Sodík | 2,79 g |
Sůl | 7,10 g |
Sacharidy | 37,00 g |
– cukry | 4,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
500 g 500 g jater (kuřecí, vepřová) | Játra vepřová | 500 g |
3-4 3-4 párky | Párek vepřový | 280 g |
sladká mletá paprika | Paprika červená sušená | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
vegeta | Kořenící směs sypká | |
muškátový květ mletý | Muškát květ sušený | |
hl.mouka | Mouka pšeničná hladká | |
voda | Voda |