Nutriční hodnoty (Podvodnice)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 15 741 kJ / 3 762 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 54,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 5,16 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 49,00 g |
Tuky | 255,55 g |
– nasycené | 161,60 g |
– nenasycené | 89,30 g |
–– mononenasycené | 79,22 g |
–– polynenasycené | 10,08 g |
––– omega 3 | 1,31 g |
Vláknina | 13,60 g |
Cholesterol | 770 mg |
Sodík | 850 mg |
Sůl | 2,09 g |
Sacharidy | 304,61 g |
– cukry | 32,21 g |
––– laktóza | 6,81 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
300 g 300 g změklého másla (nebo Hery) | Máslo kravské | 300 g |
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
6 lžic 6 lžic vlažného mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 90 ml |
5 g 5 g cukru krupice | Cukr bílý | 5 g |
2 g 2 g soli | Sůl mořská | 2 g |
moučkový cukr na obalení | Cukr bílý |