Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Hovězí maso na pórku s houbami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 261 kJ /
1 496 kcal
Bílkoviny116,54 g
– z toho živočišné bílkoviny111,50 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,04 g
Tuky77,94 g
– nasycené10,63 g
– nenasycené64,01 g
–– mononenasycené47,74 g
–– polynenasycené16,27 g
––– omega 33,40 g
Vláknina4,34 g
Cholesterol 235 mg
Sodík 2,91 g
Sůl6,87 g
Sacharidy73,69 g
– cukry42,89 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g hovězího masa (zadní, roštěnec) Hovězí kýta 500 g
12 12 sušených čínských hub (nebo jiných sušených hub) Shiitake čerstvá
2 2 pórky (nakrájené na kolečka) Pórek čerstvý
1 lžička 1 lžička koření pěti vůní Koření pěti vůní 5 g
1 lžíce 1 lžíce mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 15 g
2 stroužky 2 stroužky česneku (nebo sušeného granulovaného) Česnek čerstvý 14 g
2 lžíce 2 lžíce rostlinného oleje Olej řepkový 40 ml
3 lžičky 3 lžičky medu Med nepasterovaný 54 g
1 snítka 1 snítka saturejky (lístky na ozdobu) Saturejka sušená
2 lžičky 2 lžičky kukuřičného škrobu Škrob kukuřičný 10 g
3 lžíce 3 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 45 ml
3 lžíce 3 lžíce červeného vína (suchého, typu Frankovka) Víno červené suché 45 ml
2 lžíce 2 lžíce arašídového oleje (slunečnicového) Olej podzemnicový 30 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.